Over ons

Bestuur Fv-FMG 2019-2020

Wat is de Fv-FMG?

De Fv-FMG is de faculteitsvereniging van de faculteit maatschappij -en gedragswetenschappen op de universiteit van Amsterdam. Het bestuur van deze faculteitsvereniging bestaat uit de voorzitters van de 8 verschillende studieverenigingen binnen de faculteit. De Fv-FMG organiseert jaarlijks twee evenementen, een congres en een feest. Deze evenementen worden georganiseerd door twee commissies. Deze commissies bestaan dan weer uit bestuursleden van de verschillende studieverenigingen binnen de faculteit. Verder heeft de Fv-FMG regelmatig vergaderingen met de universiteit om de belangen van de studenten binnen de faculteit te behartigen.

Samenwerking

De oprichting van de Fv-FMG heeft de banden tussen de 8 verenigingen erg versterkt. Elke twee weken vergaderd het bestuur. Voor deze vergaderingen zijn ook de voorzitter van de Common Room en raadsleden uit de facultaire studentenraad uitgenodigd. In deze vergaderingen staan onderwerpen die studieverenigingen en haar leden aangaan op de agenda.

Bekijk welke verenigingen er bij de Fv-FMG horen

Zichtbaarheid

Zeven van de acht verenigingen van de Fv-FMG bevinden zich op de eerste verdieping van het B gebouw van het Roeterseilandcampus. Aangezien de locatie van veel bestuurskamers veranderd is, doet de Fv-FMG haar best om iedereen op de hoogte te stellen van deze nieuwe locatie en werken we aan de zichtbaarheid van deze locatie. Dit wordt gedaan in samenwerking met de partijen die hier binnen de faculteit verantwoordelijk voor zijn en met de Common Room en de Facultaire Studentenraad.

Bekijk waar je ons kunt vinden

Activiteiten

Each year, the Fv-FMG organises two activities, a study related activity and a party. The study related activity is organised to provide a interdisciplinary view on a chosen topic. Each of the associations provide a speaker or workshop, to provide insights from all the different studies that are a part of our faculty. The annual Fv-FMG party is always the highlight of the year. It is the biggest party of the year, as it is the only one organised by all the 8 member associations. More information on these events can be found on our Facebook page and on our events page on this website.

Bekijk onze evenementen